Wilt u deelnemen aan onze teelt, toepassingsmogelijkheden of carbon credits? Klik hier en neem direct contact met ons op! 

Logo Van land naar pand en Recarbon by nature
Ketensamenwerking VDZ Projecten

Zó bouwen we aan een groene toekomst

Een bijzonder, groen moment met VDZ Projecten.

Op 8 mei beleefden we samen met VDZ Projecten, één van de verwerkers van onze vezelhennep, een bijzonder, groen moment. Het was namelijk tijd om onze velden opnieuw in te zaaien voor de komende hennepoogst. VDZ Projecten was hierbij aanwezig, zodat ze dit unieke proces van dichtbij konden ervaren.  

Dit moment markeert de start naar een groenere wereld samen met VDZ Projecten. Door onze krachten en kennis te bundelen, bouwen we stap voor stap aan een groene en gezonde wereld met biobased bouwmaterialen. 

VDZ Projecten zal daarom de komende 100 tot 120 dagen iedere dag een foto maken van het verloop van deze hennepoogst. Dit zal zorgen voor een unieke tijdlijn aan foto’s voor de klanten van VDZ Projecten. Hierdoor krijgen de klanten een unieke kijk achter de schermen en kunnen ze zien hoe de producten zo gezond en duurzaam mogelijk worden uitgezocht en geproduceerd.  

Wilt u ontdekken hoe we samen kunnen werken voor een groenere toekomst? Neem vandaag nog contact met ons op.

Deel dit nieuws

Lees meer nieuws

GroeneBouwmaterialen

Groot nieuws!

VanLandnaarPand, Exie en Groenebouwmaterialen bundelen de krachten voor Duurzame Bouwinnovatie in Nederland! Trots om aan te kondigen dat VanLandnaarPand en

Lees meer >

Ervaar zelf de kracht van onze droge kalkhennepmix, een 100% natuurlijk, recyclebaar en biobased isolatiemateriaal.

vul het contactformulier in