Wilt u deelnemen aan onze teelt, toepassingsmogelijkheden of carbon credits? Klik hier en neem direct contact met ons op! 

Logo Van land naar pand en Recarbon by nature
GroeneBouwmaterialen

Groot nieuws!

VanLandnaarPand, Exie en Groenebouwmaterialen bundelen de krachten voor Duurzame Bouwinnovatie in Nederland!

Trots om aan te kondigen dat VanLandnaarPand en Exie een nieuwe samenwerking zijn aangegaan met GroeneBouwmaterialen.

VanLandnaarPand teelt hennep in Nederland waarvan het toegewijde team van Exie lokaal hoogwaardige grondstoffen produceert. Dankzij de nieuwe samenwerking met GroeneBouwmaterialen verhogen Exie en VanLandnaarPand de beschikbaarheid van CaNaDry en CaNaCrete in Nederland.

De combinatie van VanLandnaarPand-Exie-GroeneBouwmaterialen is buitengewoon complementair. Dankzij de distributie kracht van GroeneBouwmaterialen komen de Exie producten tegen scherpe transporttarieven breed beschikbaar in de Nederlandse markt. Vrachten zullen rechtstreeks rijden van land naar pand, pallets en pakken worden zo efficiënt mogelijk uitgeleverd via de overslag van GroeneBouwmaterialen.

Door deze samenwerking zijn we in staat om met de innovatieve producten, CaNaDry en CaNaCrete te voorzien in een toenemende vraag naar lokale vezelgewassen in de bouwsector.

Exie’s producten, waaronder de unieke vormen van kalkhennep, CaNaDry en CaNaCrete, zullen (naast VanLandnaarPand) nu ook beschikbaar zijn bij GroeneBouwmaterialen en haar handelspartners. 🌾🇳🇱

We kijken ernaar uit om samen met GroeneBouwmaterialen en Exie onze missie voort te zetten om hoogwaardige, duurzame bouwmaterialen beschikbaar te maken voor bouwers, architecten en ontwikkelaars in Nederland en daarbuiten. Laten we stap voor stap bouwen aan een betere toekomst! 💚🏡

Deel dit nieuws

Lees meer nieuws

Ervaar zelf de kracht van onze droge kalkhennepmix, een 100% natuurlijk, recyclebaar en biobased isolatiemateriaal.

vul het contactformulier in